Grasgevoerd jong rundvlees

Interesse?

Sinds het begin van 2019 blijven grotendeels van onze stieren op ons bedrijf tot ze de leeftijd bereiken van ongeveer 1 jaar. Door de stieren zelf te houden, kunnen wij zelf bepalen wat voor voedsel en verblijf zij krijgen. Voor een rustige groei voeren wij de stieren met het rantsoen van de melkkoeien mee. Grotendeels voedsel van ons eigen land: gras, hooi en maïs. Verder is ons vlees 100% vrij van preventieve antibiotica. (Net als al het vlees van Nederlandse herkomst).

 

Wij brengen ze zelf naar de slachterij en zorgen dat het vlees direct vacuüm verpakt en diepgevroren wordt. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd.

 

Heeft u interesse in het jonge rundvlees óf wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Meld u zich dan aan via het formulier wat hieronder staat.

Onze runderen

Waarom grasgevoerd jong rundvlees?

De runderen voor het vlees laten wij zo rustig mogelijk groeien, doordat zij mee-eten met het voedsel van de melkkoeien. Dit bestaat voornamelijk uit gras en hooi en een klein beetje maïs.

 

Daarnaast leren wij op deze manier onze consument kennen en de consument weet waar hun vlees vandaan komt.  Naast heerlijke producten halen bij de boer zelf, is het ook nog eens goed vor het milieu. Het leidt namelijk tot een vermindering van de CO2-uitstoot, doordat het vlees minder vaak getransporteerd wordt. Daarnaast wordt de voedselverspilling verminderd doordat wij direct contact hebben met jou!

Bestellen

Heb jij al een pakket besteld?

 

Meer informatie?

Wij verkopen 5 kg, 10 kg pakketten*, BBQ pakketten én losse delen**. 

 

Direct bestellen? Klik hier

 

Benieuwd naar de prijzen? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u meer informatie met onze prijslijst. 

 

Wij hebben ook abonnementen.

Benieuwd? Klik hier

  

Andere wensen of wilt u een bestelling plaatsen?

Ga naar de bestelpagina

 

OF

 

Stuur een mail naar: tmelkhuusjekalfsvlees@gmail.com of app naar 06-11970558

 

Wij slachten pas het volgende kalf, zodra de bodem van de vriezers in zicht zijn.

 

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan via het contactformulier onderaan deze pagina en/of like onze facebookpagina!

 

* de pakketten kunnen verschillen van inhoud afhankelijk van het kalf

 

** denk aan hamburgers, verse worst, biefstukdelen, stoofvleesdelen of orgaanvlees.

 Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.